Home

Verzenden en retourneren

Verzenden

Pakketdienst

Bestellingen boven de €75,- zullen we gratis bij je afleveren wanneer je kiest voor de verzendmethode ‘pakketdienst’. Deze bestellingen versturen we normaliter met DHL, je ontvangt bij verzending een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. In de meeste gevallen wordt je bestelling, indien voorradig en vóór 16:00 uur besteld, de eerstvolgende werkdag geleverd. Wij houden je per mail op de hoogte over de actuele status van je bestelling. 

Luxe plaatsing

Uiteraard beschikken wij ook over onze eigen professionele bezorgdienst. Onze ervaren monteurs komen met twee personen je bestelling afleveren. Wij zetten je bestelde artikelen op de plek waar jij ze wilt hebben, ze pakken alles voor je uit en als het nodig is monteren ze de artikelen. Onze monteurs zullen je voorzien van een korte uitleg over je producten en het eventuele onderhoud hiervan. Pas als we alles weer netjes hebben opgeruimd en jij tevreden bent gaan onze monteurs weer op weg. Deze verzendmethode is onze ‘luxe plaatsing’ waarvoor we €75,00 in rekening brengen. 

Onze klantenservice neemt contact met je op om een passende bezorgdatum in te plannen. Doordat we deze bestellingen met onze eigen bezorgdienst afleveren, duurt deze service vaak een aantal dagen langer dan wanneer je voor de standaard verzending kiest. 

*Let op: wij monteren geen producten aan wand of plafond en sluiten geen elektra aan.  

Afhalen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkel. Onze klantenservice neemt contact met je op zodra je bestelling klaar staat in onze winkel. Afhalen is uiteraard gratis.

Retourneren

Retourneren zonder opgaaf van reden

Je aankopen welke je online bij ons hebt gedaan mogen altijd binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. Wil je iets retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij gaan samen met jou een dag plannen wanneer je product weer wordt opgehaald. We halen het product netjes weer bij je thuis op, op een dag dat het jou uitkomt. De kosten voor een retourzending zijn €9,95. Deze kosten zullen we in mindering brengen op je creditfactuur. Eventuele verzendkosten voor de heenzending krijg je natuurlijk wel netjes van ons terug. 

Retourneren in geval van schade

Wanneer er iets mankeert aan je product zullen wij deze natuurlijk kosteloos voor je omruilen. In geval van schade zullen we je vragen om een korte e-mail met daarbij een foto van de schade te sturen. Nadat je de mail gestuurd hebt, zullen we het beschadigde product bij je thuis komen omruilen op een dag dat het jou uitkomt.